KeyRig 49 Windows 7 64-bit Plug & Play problem
Results 1 to 2 of 2

Thread: KeyRig 49 Windows 7 64-bit Plug & Play problem

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    PA, USA
    Posts
    5

    Default KeyRig 49 Windows 7 64-bit Plug & Play problem

    So I upgraded to Windows 7 64-bit, (from Vista 64) with a clean install, and had no previous problems running my KeyRig 49 plug & play with Reason 4.0 (NOT installing the KeyRig software). With this new setup, I get a 'Driver Software Installation' message saying "Device driver software was not successfully installed" and under that it says "USB Composite Device" installed properly but "KeyRig 49" did not. I have tried two different cables and all 4 USB ports (powered, on the comp itself) and nothing has worked. Also tried running MIDI-OX and it didn't recognize it. the lights are on on the keyboard, but no signals are being sent. Any ideas? I know it's supposed to be plug and play but something isn't right, and it's worked well before on Vista 64-bit with the same computer.

    FOR THOSE WITH SAME PROBLEM: CHECK OUT MY POST ABOUT IT HERE
    Last edited by robert.may; 01-10-2010 at 11:14 PM.
    HP Elitebook 8530w
    -Core2Duo T9400 @ 2.53Ghz
    -4GB RAM
    -Windows 7 Pro 64-bit

    -MBox 2
    -KeyRig 49

    Reason 4.0
    ProTools LE 8

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    PA, USA
    Posts
    5

    Default

    Got this working, see new thread.

    CHECK OUT MY POST ABOUT IT HERE
    Last edited by robert.may; 01-10-2010 at 11:13 PM.
    HP Elitebook 8530w
    -Core2Duo T9400 @ 2.53Ghz
    -4GB RAM
    -Windows 7 Pro 64-bit

    -MBox 2
    -KeyRig 49

    Reason 4.0
    ProTools LE 8

Similar Threads

  1. Key rig 49 plug and play help
    By Seijun in forum Keyboards, Control Surfaces, & Enigma
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2010, 11:37 AM
  2. Solving the USB digital piano plug and play for windows 7 catastrophe
    By ShadowZero27 in forum Keyboards, Control Surfaces, & Enigma
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2010, 01:35 PM
  3. Axiom 49 set up as just a plug and play--how? Just want to use M-Tron Pro RESOLVED
    By trilingual in forum Keyboards, Control Surfaces, & Enigma
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2010, 10:59 PM
  4. latency problem with mobile pre plug and play
    By abicaman in forum USB Audio Series
    Replies: 6
    Last Post: 01-22-2009, 01:25 PM
  5. how to plug-and-play MobilePre?
    By rtil in forum USB Audio Series
    Replies: 4
    Last Post: 01-08-2009, 01:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •