PROBLEM WITH CUBASE 5. And Windows 7, and M-AUDIO FAST TRACK PRO
Results 1 to 4 of 4

Thread: PROBLEM WITH CUBASE 5. And Windows 7, and M-AUDIO FAST TRACK PRO

  1. #1

    Default PROBLEM WITH CUBASE 5. And Windows 7, and M-AUDIO FAST TRACK PRO

    HELLO EVERYONE I HAVE RECENTLY Inscribed on this forum, I WANTED TO ASK YOU ABOUT MY ONE WITH CUBASE PLOBLEMA 5
    I HAVE JUST INSTALLED WINDOWS 7 (64 BIT) MORE OR LESS ALL WORKS WELL, this is the problem when I try to CLOSE CUBASE 5 crashes all.
    AS I HAVE A SOUND CARD M-AUDIO Fast Track Pro THE DRIVER I downloaded from M-AUDIO SITE, AND ARE FOR WINDOWS 7.64 BIT

    . APOLOGIZE FOR WRITING BUT ARE ITALIAN, EM HAVE DONE TO HELP FROM GOOGLE TRANSLATOR.
    THANKS
    GREETINGS ROBERTO (ITALY)

  2. #2

    Default

    help me please ... thanks

  3. #3

    Default

    Hello everyone, I've a problem with Cubase and a MAudio fast Track Pro, when I try to close cubase 5 it crash. I'm on Windows 7 (64bit) and I'm using the last drivers for my audio card (it should to be certified for Windows Seven 64bit). I've this problem only with Cubase, infact with Wavelab 6, it work fine. I'm sorry for my bad english. All the best, Roberto (Italy)

  4. #4

    Default

    anyone can help me

Similar Threads

  1. Weird recording problem with Fast Track Pro and Cubase SX3
    By luiziron in forum USB Audio Series
    Replies: 7
    Last Post: 09-18-2010, 09:54 AM
  2. Cubase 5.1 and M-Audio Fast Track Pro
    By abll in forum USB Audio Series
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2010, 10:59 PM
  3. Fast Track Pro - Cubase Midi Device Latency Problem
    By hookie in forum USB Audio Series
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2010, 10:44 AM
  4. Fast Track Pro in Cubase Problem
    By jw_beattie in forum USB Audio Series
    Replies: 0
    Last Post: 08-07-2010, 12:54 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 03-09-2010, 05:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •