Apogee ONE needed with keystudio 49??
Results 1 to 2 of 2

Thread: Apogee ONE needed with keystudio 49??

  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1

    Default Apogee ONE needed with keystudio 49??

    Greetings,
    I'm kinda new at this and am wondering if I need the Apogee ONE audio interface or if the Keystudio 49's interface will suffice?
    I thank you so much for your help, in advance!
    SIBU

  2. #2
    Jared is offline Tech Support, Community Mgr, Customer Advocate
    Join Date
    May 2008
    Location
    Irwindale, CA
    Posts
    16,488

    Default

    The Avid KeyStudio bundle includes the M-Audio Micro USB audio interface. The Apogee One will be a better quality interface than the Micro, but it's not necessary, and cannot be used with the bundled Pro Tools software.

Similar Threads

  1. Profire 2626 + Apogee Rosetta 200 + Pro Tools 9
    By alessiolon in forum FireWire Series
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2011, 03:03 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 08-30-2011, 09:23 AM
  3. Using Apogee Ensemble w/Profire Lightpipe?
    By jazzman1222 in forum FireWire Series
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2010, 08:38 AM
  4. Problem with 2626 and Apogee Rosetta at 88.1 and 96k
    By rastro2 in forum FireWire Series
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2009, 12:28 PM
  5. Project Mix plus Apogee Ensemble
    By Rexinator in forum FireWire Series
    Replies: 3
    Last Post: 11-16-2009, 04:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •