No audio after restart on Mac Pro
Results 1 to 2 of 2

Thread: No audio after restart on Mac Pro

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    3

    Angry No audio after restart on Mac Pro

    I am using the M-Audio MobilePre USB device (and have been for some time). I just checked on the latest drivers and the unit is up to date and yet I have ZERO audio. I trashed the plist files in the preferences, and repaired disk permissions, rebooted and still nothing. I can get sound if I select "Line out" but then I lose the volume control on the M-Audio device. I am stumped...
    Last edited by adrefs; 04-12-2012 at 07:39 AM.
    Andy Drefs
    Mac OSX
    MobilePre USB

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Milwaukee, WI
    Posts
    3

    Post Hello...hellllooooo....anybody out there????

    There has been 83 views on this and NOBODY has any suggestions? Seriously?????
    Andy Drefs
    Mac OSX
    MobilePre USB

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-11-2012, 07:08 AM
  2. forcing a restart???
    By Pretend Industries in forum FireWire Series
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2011, 08:21 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-10-2010, 12:30 PM
  4. having to restart my mac
    By shcoobyshnacks in forum FireWire Series
    Replies: 3
    Last Post: 03-30-2009, 11:59 AM
  5. Delta 1010lt - all audio is slowwww until I restart PC
    By deltadeltadelta in forum Delta Series
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2008, 10:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •